Zaštita podataka

 

Autorska prava 

Svi sadržaji koji se nalaze na internet stranici kao cjelina podliježu zaštiti autorskih prava. Nositelj autorskih prava je cromushrooms.eu ili privatna ili pravna osoba navedena u podnožju dijela slika.

Preuzimanje ili objavljivanje grafičkih sadržaja koji se nalaze na internet stranici je dopušteno u skladu s creative commons pravilima navedenim na poveznici CC ikone u podnožju svake slike koja je sadrži, dok se sve ostale slike mogu preuzimati i objavljivati u skladu s pravilima CC-NC.4.0.

Korisnik se obavezuje da neće podizati tužbe i štetiti cromushrooms.eu zbog zahtjeva treće strane, uslijed korištenja internet stranice.

 

Privatnost podataka

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1., u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), koja je u punoj primjeni od dana 25. svibnja 2018. godine u Republici Hrvatskoj i svim zemljama članicama Europske unije, kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18) odnosno sukladno pravnom okviru zaštite osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji te najboljoj europskoj praksi, cromushrooms.eu izradilo je Politiku o zaštiti privatnosti korisnika usluga.

Internetska stranica je javna i cromushrooms.eu ne prikuplja nikakve podatke o posjetiteljima internetske stranice.

 

Uvjeti korištenja

Pristupom na ove web stranice, suglasni ste sa svim odredbama i uvjetima korištenja web stranice, svim pozitivnim zakonima i propisima, te se slažete da preuzimate odgovornost za poštivanje svih važećih zakona. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj stranici. Materijali koji se nalaze na ovim web stranicama su zaštićeni autorskim pravima. Preuzimanje ili objavljivanje grafičkih sadržaja koji se nalaze na internet stranici je dopušteno u skladu s creative commons pravilima navedenim na poveznici CC ikone u podnožju svake slike koja je sadrži, dok se sve ostale slike mogu preuzimati i objavljivati u skladu s pravilima CC-NC.4.0. Ovo dopuštenje automatski prestaje ako se krši bilo koje od ograničenja navedenih u pravilima i može biti prekinuto u bilo koje vrijeme.

cromushrooms.eu ne jamči i ne odgovara za točnost ili pouzdanost korištenih materijala na svojim internet stranicama te ni u kojem slučaju ne odgovara za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja materijala na internet stranicama cromushrooms.eu.

Materijali koji se pojavljuju na web stranicama cromushrooms.eu mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. cromushrooms.eu ne jamči za točnost ili potpunost bilo kojeg materijala na web stranicama. cromushrooms.eu može izmijeniti materijale na web stranicama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. To se odnosi na obvezu ažuriranja materijala.

cromushrooms.eu je pregledao sve linkove na web stranicama, ali nije odgovoran za sadržaj tih web lokacija, a korištenje takvih linkova je vlastiti rizik korisnika.

cromushrooms.eu može promijeniti uvjete korištenja za svoje web stranice u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Korištenjem ove web stranice ste suglasni se svim u tom trenutku važećim odredbama i uvjetima korištenja.

Ovo web sučelje kontrolira, vodi i upravlja cromushrooms.eu, a isti ne preuzima garanciju i ne potvrđuje da izjava o zaštiti podataka na ovoj internet stranici odgovara svim pravnim zahtjevima izvan Republike Hrvatske. Ako ovu internet stranicu posjećujete iz inozemstva, odgovorni ste za pridržavanje svih lokalnih pravnih odredbi. Ova izjava o zaštiti podataka i njena primjena podliježu hrvatskom zakonu.

U Zagrebu, ožujak 2024. godine. 

cromushrooms.eu

Idi na vrh